Joan Cabós, guanya el I Open de Tennis EPS-Inspiring the Future 2017

Descarregar Pdf
img_4557 D'esquerra a dreta, G.Pérez, A.Mateo, F.Giné, J.cabós, I.García, D.Botanch i G.Boira

L'any 2017 es va celebrar la primera edició del campionat de tennis obert a tot els antics alumnes, PDI i PAS de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida

Un cop finalitzat el període d’inscripció, els 10 participants al I Open de Tennis EPS van ser:

• Francesc Giné

El desenvolupament dels partits va tenir lloc del 20 al 31 de març al Club de Tennis Urgell sota la coordinació d’en Gabriel Pérez i del jutge-àrbitre, Adrià Mateo. Després d’un apassionant quadre de competició, el campió es va decidir en una final entre l’Isaac García i en Joan Cabós, que va guanyar aquest darrer per un marcador de 2-6, 2-6

En el transcurs del sopar d'Alumni EPS, tots els participants presents van rebre una dessuadora i els finalistes  una copa commemorativa.