Inici del periode de pre-inscripció i matricula al Curs d'Especialitació UdL en Disseny i gestió BIM

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Centre de Formació Contínua UdL
Adreça:

C/Jaume II, 71
Campus de Cappont
25001 - Lleida

Tlf: 973703382
Fax: 973703377
formaciocontinua@udl.cat

Organitza:
Centre de Formació Contínua UdL
Web:
Inici:
es_modelado-de-informacion-de-construccion-bim

Inici del preiode d'inscripció i matrícula al curs d'especialització udl en disseny i gestió BIM - treball final de màster (tfm) (12 ects)

Els sistemes i entorns de treball bim son una eina fonamental en el present i futur del sector de l'arquitectura i l'enginyeria actuals, tant en el procés de disseny com en el procés d'execució. en l'entorn de treball del món global, ja és un requisit indispensable per a qualsevol professional de l'enginyeria o l'arquitectura disposar de aquesta formació en termes curriculars.

La revolució del BIM ja es aquí, sigues el primer!: us convidem a avançar-vos curricularment a el que ja es una realitat en tota la resta d’Europa, Àsia, nord centre i Sud-Amèrica, a on el treball en 2d dels entorns CAD habituals (autocad, microstation, etc.) ha estat substituït per els entorns de BIM, a on la integració de informació paramètrica associada al disseny i el dibuix convencional formen part del dia a dia del procés de disseny i execució.

El mercat està requerint ja en aquests moments professionals especialitzats en aquests nous entorns de treball, que atenguin a tots els àmbits d'implicació dels sectors de la construcció (disseny, execució, producció, etc.). des de el àmbit de projecte, al disseny de instal·lacions, a l'anàlisi energètic i mediambiental, al disseny dels productes en les empreses de materials, etc. la integració de informació paramètrica en el procés de disseny, més enllà del propi dibuix, com a sistema de treball interactiu entre diferents plataformes de treball (arquitectura, estructura, instal·lacions, anàlisi ambiental i energètic, etc.).

En termes quantitatius, estem davant de un canvi tant substancial com el que es va produir en el canvi del dibuix manual al disseny de les plataformes CAD en 2d de inicis dels anys noranta. en termes qualitatius, l'avenç es encara superior, integrant tot un procés conceptual de informació associada al dibuix, que transcendeix la diferenciació entre 2d i 3d. per tant, es fonamental una formació precisa, concreta, i avançada en el temps a l'arribada de aquests sistemes de funcionament en el dia a dia dels professionals del sectors de l'enginyeria i l'arquitectura.

Formació especialitzada en el entorn de treball BIM més estès en el nostre país: autodesk revit + cype ingenieros + tcq itec

Agenda