Presentació

 Descarregar Pdf
img_9245

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida organitza, des de l'any 2011 un sopar d’antics alumnes, professorat i PAS amb l’objectiu que tothom que ha estat o està vinculat a l’Escola es pugui retrobar-se amb els seus companys, professors i amics en un ambient distès i de companyonia. Aquest any, però s'ha decidit organitzar un DINAR.

A més, el dinar és un marc perfecte per a la realització d’una sèrie d’activitats relacionades amb l’escola. En concret, en el transcurs del sopar es lliuren el següents premis i reconeixements:

El mateix dia del dinar al matí, com també es tradició, el PDI i el PAS de l'Escola, gaudim d'una sortida o una visita emblemàtica pel nostre entorn. En aquesta ocasió el dia 29 d'abril a les 10:30 h anirem a visitar el Museu Trepat de Tàrrega. Ens ecompanyaran en la visita els professors Gloria Jové i del Ferran Lega, que han comisariat l'exposició que hi han fet els estudiants del Grau de Disseny Digital i Tecnologies Creatives.

El Museu Trepat és una antiga fàbrica que fou el principal productor de maquinària agrícola del S. XX. Actualment, forma part del Museu de la Tècnica i de la Ciència de Catalunya, i manté intactes les instal·lacions i maquinàries que s'utilitzaven per la producció. La visita pot ser especialment interessant pel professorat del àmbit industrial, ja que possiblement hi trobareu elements que us podrien resultar d'interès per la vostra docència.

Per tal de poder organitzar el desplaçament, us demanem que us inscriviu en aquest formulari abans d'aquest proper divendres 22 d'abril de 2022.

 

   Darrera modificació: