Sopar Alumni EPS 2011

1a Edició

 Descarregar Pdf

Sopar Alumni EPS 2011

Més de 70 persones es van reunir al Restaurant A Taula per celebrar la cloenda dels actes de celebració del 20è aniversari de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. Cal destacar la participació i bona disposició a passar-ho bé durant tota la nit que van mostrar tots els col·lectius convidats a l’acte: antics alumnes, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis.

A part de l’aspecte evidentment lúdic i gastronòmic de l’esdeveniment, també va aprofitar-se aquest marc excel·lent per dur a terme una sèrie d’actes:

– Un breu repàs dels 20 anys d’història de l’Escola per part del professor i director de l’EPS, des de el 1993 fins al 2001, en Josep M. Miret.

– Un homenatge a tots el alumnes que, durant aquests vint anys han passat per l’Escola, en la persona de tres alumnes concrets, representant, cada un, a una de les branques d’enginyeria de l’Escola: en Robert Castelo, estudiant de la primera promoció (1994) d’Enginyeria Tècnica en Informàtica, en Ramon Pernia, estudiant de la tercera promoció (2002) d’Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat Mecànica i en David Botanch, estudiant de la segona promoció (2010) d’Arquitectura Tècnica. Tots tres van ser els encarregats d’apagar simbòlicament les espelmes del pastís d’aniversari i van dirigir unes paraules emotives i plenes anècdotes que van aconseguir arrencar més d’un somriure a la sala.

– La presentació, per part del director de l’EPS, en Francesc Giné, de l’eina ALUMNI EPS, una Xarxa Social restringida als antics alumnes de l’Escola Politècnica que neix amb la vocació de facilitar i fomentar els vincles entre les titulats de l’EPS, establint canals de comunicació permanent entre ells i amb la pròpia Escola, ja que “ens agradaria que la vostra relació amb l’Escola no s’acabés el dia de la graduació si no que continués sent una referència la resta de la vostra trajectòria professional i personal, sobretot en un món on establir xarxes de confiança és cada cop més important”. A més, en Francesc Giné va informar a tots els presents de la celebració de l’acte institucional de cloenda del 20è aniversari que es realitzarà el proper 21 de novembre i de la futura creació del Consell d’assessors d’Alumni de l’EPS, que neix amb la voluntat de dinamitzar i concretar les relacions entre l’Escola i els seus titulats.

I finalment, el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, va concloure el torn de paraules elogiant la trajectòria que ha tingut l’Escola en aquests 20 anys, el seu creixement i el seu compromís amb la institució i el món empresarial i industrial de Lleida.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

 

 

20è Aniversari de l'EPS

El passat 21 de novembre, l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida va donar per finalitzats els actes de celebració del 20è aniversari de la seva creació.

Els actes commemoratius van iniciar-se el passat 15 de novembre del 2010 en ser investit doctor honoris causa de la Universitat de Lleida el director científic de la fundació La Caixa i impulsor de Cosmocaixa, Jorge Wagensberg. L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida va proposar el professor Wagensberg pel mèrit de doctor honoris causa i el director de l'EPS, Ferran Badia, va apadrinar la seva investidura.

El passat 10 de febrer va celebrar-se l'acte institucional de inauguració del 20è aniversari en un acte on hi van participar el secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat, Antoni Castellà; el llavors rector de la UdL, Joan Viñas; el president del Consell Social de la UdL, Ramon Roca i el llavors director de l'EPS, Ferran Badia. També va comptar amb les intervencions de l'exrector de la UdL, Jaume Porta, i l'exdirector de l'EPS, Josep Maria Miret. En el marc de la commemoració es va retre homenatge als antics directors de l'EPS (Sr. Jesús Lorés, Sr. Josep Maria Miret, Sr. Jesús Pomar, Sr. Carles Capdevila i Sr. Javier Chavarriga) , així com al primer claustre de professors i als primers membres del personal d'administració i serveis (Sra. Eli Bravo, Sr. Miquel Carrera, Sr. José Maria González, Sr. Ramiro Moreno, Sr. Josep Maria Ribó, Sra. Concepció Roig, Sr. Ramon Sangüesa i Sr. Patrick Zabalbeascoa)

El passat 11 de novembre es va iniciar la cloenda  del 20è aniversari de l'Escola Politècnica Superior amb la celebració del primer sopar d'ex-alumnes, PDI i PAS, on més de 70 persones es van reunir al Restaurant A Taula per recordar aquell inici l'any 1991.

Finalment, ahir 21 de Novembre l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida va celebrar l'acte institucional de cloenda del 20è aniversari de l'Escola.

El programa de l'acte estava dividit en tres parts ben diferenciades. Una primera part,  orientada a fomentar la relació EPS-Empresa, on es pretenia  agrair a les empreses la seva implicació amb l'Escola durant aquest 20 anys,. La trobada Universitat-Empresa va congregar al voltant de 50 empresaris als que se'ls hi van presentar les vies de col·laboració  que existeixen entre l'Escola i les seves empreses, tant a nivell docent com de recerca i es va organitzar una visita guiada per les instal·lacions de l'EPS, durant la qual es van presentar, els grups de recerca vinculats a l'Escola. A continuació, l'acte de cloenda es traslladà a l'Auditori del CCCT on es realitzà la taula rodona: El paper present i futur de l'EPS en el nostre territori, obert a tota la societat, alumnes, ex-alumnes, institucions i públic en general, a càrrec dels darrers padrins d'orles de l'Escola i moderat pel Sr. Manuel Campo Vidal: - Sr. Ramon Térmens (President del Grup Taurus), - Sr. José Luis Angoso (Director d'Innovació d'Indra), - Sr. Ramon Roca (President del Grup Ros-Roca), - Sr. Josep Maria Pujol (President del Grup Prefabricats Pujol)

L‘acte va finalitzar amb un amè debat-col·loqui entre  el Molt Hble Sr. Jordi Pujol, President de la Generalitat de Catalunya durant la creació de l'EPS i el Sr. Pau Garcia-Milà, emprenedor i co-fundador de l'empresa EyeOS, moderat pel Sr. Manuel Campo Vidal, on cada un va defensar la seva visió particular respecte del paper dels emprenedors a Catalunya.

El director de l'Escola Politècnica Superior, el Sr. Francesc Giné de Solà i el anterior director de l'Escola i Vicerector de Planificació, Innovació i Empresa, el Sr. Ferran Badia, van obsequiar als set participants en l'acte amb una litografia original enumerada i signada, de l'artista lleidatà Víctor Pérez Pallarés, creada especialment per aquesta efemèride.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA ACTE INAUGURAL 20è ANIVERSARI

GALERIA FOTOGRÀFICA ACTE HONORIS CAUSA UdL - JORGE WAGESBERG

GALERIA FOTOGRÀFICA ACTE CLAUSURA 20È ANIVERSARI

   Darrera modificació: