Sopar Alumni EPS 2022

 Descarregar Pdf

9a edició

El divendres 29 d'abril és va celebrar el 10è Dinar d’antics alumnes, professorat i PAS de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL).

La festa va començar amb una visita guiada a les instal·lacions de la Fàbrica - Museu Trepat de Tàrrega per part d'una trentena de professor i pas de l'EPS. El Museu Trepat és una antiga fàbrica que fou el principal productor de maquinària agrícola del s. XX. Actualment, forma part del Museu de la Tècnica i de la Ciència de Catalunya, i manté intactes les instal·lacions i maquinàries que s'utilitzaven per a la producció. La visita pot ser especialment interessant pel professorat de l'àmbit industrial, ja que possiblement hi trobareu elements que us podrien resultar d'interès per la vostra docència.

A migdia la festa es va traslladar al Restaurant ABV del Club Tennis Urgell de Lleida amb la presència de 80 persones entre antics alumnes, professorat, PAS i autoritats com ara, el Sr. Delfí Robinat, president del Consell Socila de la UdL, el Sr. Toni Granollers, viverector d'Internacionalització de la UdL, el Sr. Ferran Badia, vicerector de Planificació Institucional i planificació Estratègica de la UdL, el Sr. Francesc Giné, vicerectorat de Professorat, el Sr. Josep M. Sentís, president de l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de la UdL, la Sra. Marta Oliva, coordinadora de Transformació Digital de la UdL, el Sr. Carles Capdevila, delegat del rector al campus Igualada de la UdL i els degans/presidents dels diferents col·legis professionals:

- el Sr. Josep Ramon Freixanet, president de l’Associació d’Empreses de Tecnologia i Sistemes d’Informació de Lleida (AETI)

- Sr. Ramon Grau, Degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL)

- Sr. Guillem Boira, President del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya – Demarcació de Lleida (COEIC)

- Sr. Jordi Virgili, Vicedegà Adjunt de les Terres de Ponent del Col·legi d’Enginyers en Informàtica de Catalunya (COEINF)

- Sr. Josep Torres, President del Col·legi d’Aparelladors i Aparelladores, Arquitectes Tècnics i Arquitectes Tècniques, Enginyers i Enginyeres d’Edificació de Lleida (CAATEELL)

- Sr. Jorsi Solà, Preseident de TIC Anoia

La directora de l'EPS, Magda Valls, juntament amb Margarita Moltó, secretaria acadèmica del centre, van donar la benvinguda als assistents al 10è dinar Alumni, PDI i PAS de l'EPS, amb especial atenció als companys vinguts expressament des d'Igualada.

Com ja es habitual el dinar va servir de marc per al lliurament d’una sèrie de premis i distincions lligades a l’activitat i la vida de l’Escola.  En primer lloc es va realitzar el lliurament dels Premis EPS als alumnes amb els millors expedients acadèmics del curs 2020-21 en cadascuna de les titulacions impartides a l’Escola.

Els estudiants guardonats van ser:

COLOMER VALLEJO, IVÁN

 Grau en Enginyeria Informàtica i Administració i Direcció d'Empreses

BONET GIRÓN, ALBA

Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació

DELGADO GARCÍA, MARTA

Grau en Enginyeria en Energia i Sostenibilitat

BITRIÀ RIBES, RICARD

 Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

SIMÓN BALCELLS, SERGI

Grau en Enginyeria Informàtica
PRATS TEIXIDÓ, GUILLEM

 Grau en Enginyeria Mecànica

CEBOLLADA COLOM, PATRÍCIA

Grau en Enginyeria Química

SEUMA PUJOL, BIEL

Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística

MÉNDEZ LOBATO, IVÁN

 Grau en Tècniques d'Interacció Digital i Computació

SERRANO CARDONA, CRISTIAN MATEO

 Màster en Enginyeria del Cuir

RUBIES GARCÍA, ELENA

 Màster en Enginyeria Industrial

SPAIMOC , RADU IONUT

Màster en Enginyeria Informàtica


Enhorabona a tots ells!

Posteriorment es va celebrar el lliurament del Premi AETI, que atorga l’Associació d’Empreses de Tecnologia i Sistemes d’Informació de Lleida i l’EPS. Van lliurar les distincions en nom de l’associació el Sr. Josep Ramon Freixanet i el Sr. Roger Garray.  Aquesta edició del Premi AETI es dotà amb un premi de 1.800€ distribuïts en tres premis de 600€ (grau, doble grau i màster). En aquesta edició els premis van recaure en:

Premi AETI al millor projecte de Grau en Enginyeria Informàtica, dotat amb 600€:

 • Títol: Detecció de malalties en vegetals mitjançant xarxes neuronals
 • Alumne: Guillem Felis de Dios
 • Director/s: Josep Argelich i Marc González

Premi AETI al millor projecte de Doble Grau en Enginyeria Informàtica i ADE, dotat amb 600€:

 • Títol: Financial Bankruptcy prediction with the use of artificial intelligence
 • Alumne: Pol Gòdia Solé
 • Director/s: Francisco Javier Sabi i Carlos Ansotegui

Premi AETI al millor projecte de Màster en Enginyeria Informàtica, dotat amb 600€:

 • Títol: A new proposal to extend a private cloud to a QoS-aware container-based architecture
 • Alumne: Lluís Mas Ruíz
 • Director/s: Francesc Solsona i Jordi Mateo

Enhorabona!
 
Després d’aquest primer reguitzell de premis, els assistents van gaudir del dinar.
 
Seguidament es va dur a terme el lliurament dels tres premis restants: el Premi Alumni EPS, la Distinció docent "Joan Gimbert", el reconeixement al PDI i PAS jubilat i el IV Open de Tennis EPS.

En primer lloc es va atorgar el Premi Alumni EPS 2022 que van lliurar el Sr. Delfí Robinat, president del Consell Social de la UdL i el Sr. Josep M. Sentís president Alumni Ud.

Un cop avaluades totes les candidatures finalistes, el passat 18 d’abril es decidir el nom del candidat guanyador, que en aquesta sisena edició, ha estat per l'igualadí, Cofundador de Cubus Games i President de TICAnoia, Jordi Solà Tomàs.

En acabar els estudis d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes a l'EPS de la UdL el any 2010 vacomplementar els seus estudis realitzant un Postgrau en 'Creativitat i Multimèdia: usabilitat i interacció', uns coneixements que l’han ajudat a definir la línia de productes narratius que més tard crearia a Cubus Games, l’empresa que va cofundar el 2014.

Combinant la màgia de la narrativa interactiva amb entorns reals, va conduïr l’equip de Cubus Games a guanyar la primera HackathH2On organitzada pel ‘Museu Agbar de les aigües’ (2015) i, un any després, va rebre el Premio EmprendeLibro a la Innovación Digital Editorial (2016). Portant la narrativa a les pantalles digitals, amb l’usuari com a centre de l’experiència, l’equip de Cubus Games també ha guanyat premis com el Premi TIC Anoia (2018) o el Millor videojoc en català de l’any 2020. Des del 2016 s’implica en l’associonisme empresarial en entorns com Catalunya Mobile, Unió Empresarial de l’Anoia o TICAnoia, gremi que actualment presideix des del 2019, impulsant iniciatives com La Mobile Week Igualada, l’Espai MALLA o TEDxIgualada.Posteriorment es va realitzar el lliurament de la Distinció a la Qualitat Docent EPS “Joan Gimbert”, en reconeixement a la tasca docent realitzada pel professorat de l’Escola.

Aquests premis porten el nom d’en Joan Gimbert, qui fou professor de l’EPS des de els seus inicis, i qui destacà per la seva dedicació a la docència i la innovació a l’aula per tal d’apropar les matemàtiques als seus alumne, i es preocupà especialment per mostrar-los les seves aplicacions en el camp de les enginyeries.

Els membres de la comissió avaluadora i aplicant la normativa de la distinció, acordar atorgar les següents mencions i la distinció, que van lliurar el Sr. Francesc Giné, vicerector de professrat de la UdL i la Sra. Magda Valls, directora del centre.

Els membres de la comissió avaluadora i aplicant la normativa de la distinció va acorda atorgar les següents distincions:

Menció al Grau en Enginyeria Informàtica

 • Roig Mateu, Concepció

Menció al Grau en Tècniques d’Interacció Digital i Computació

 • Mateo Fornés, Jordi

Menció a les Enginyeries industrials Lleida

 • Casanovas Salas, Jordi
 • Moreno Blanc, Javier

Menció a les Enginyeries Industrials Igualada

 • Pagès Bernaus, Adela
 • Vintró Sánchez, Carla

Menció al Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació

 • Pérez Luque, Gabriel
 
I Finalment , la DISTINCIÓ AL MILLOR DOCENT EPS DEL CURS 2020-21 va recaure en el Sr. Javier Badia Clavera
 

Seguidament es va retre reconeixement al personal (PDI i PAS) de l'Escola que s'ha jubilat en el trans curs d'aquest darrers tres anys: el Sr. Xavier Albareda, la Sra. Maria Dolors Borràs, la Sra. Maria Cornet, el Sr. Josep Gasia, el Sr. Ramon Grau, el Sr. Adolf Izquierdo, el Sr. Joan Francesc Martí, el Sr. Lluís Ollé i el Sr. Miquel Solé. Felicitats!

La celebració va finalitzar amb el lliurament de premis del IV Open de Tennis EPS “Inspiring the Future” que va entregar l’organitzadora principal de la competició, Sra. Susana Maza. Es va atorgar una copa per al segon classificat, el Sr. Joan Albert López i dos premis: al guanyador del IV Open de Tennis EPS, el Sr. Joan Cabós, que es va eregir com a dominador absolut del torneig amb tres victories i un segon lloc en les seves tres edicions. I el premi al primer classificat del quadre de consolació, per al Sr. Francesc Giné. Felicitats!

 

Moltes gràcies a tots els assistents, enhorabona als premiats i fins a propera edició!

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

   Darrera modificació: