Adrià Mateo, campió del II Open de Tennis EPS “Inspiring the Future” 2018

Descarregar Pdf
IMG_6630 Adrià Mateo, al centre, amb la copa que l'acredita com a campió del II Open de tennis EPS

El 18 de maig es va celebrar el 7è sopar d’antics alumnes, pdi i pas de l’Escola Politècnica Superior i, en el marc d’aquesta celebració, es va organitzar el II Open de Tennis EPS. Inspiring the Future 2018 obert a tots els antics alumnes, PDI i PAS de l’escola, que es disputà en les setmanes anteriors al sopar.

Així doncs, després d’un període d’inscripció el quadre de joc del II Open de Tennis EPS. Inspiring the Future 2018 ja va queda establert de la següent manera:

Un cop finalitzada la primera ronda, el quadre de quarts va ser el següent:

I després d’un partits “duríssims”es va creuer les següents semifinals:

A tots els participants de l'Opemn de Tennis assistents al sopar se’ls i va lliurar una dessuadora de l’EPS i es va lliurar una copa per al segon classificat, Joan Cabós i el premi al guanyador del II Open de Tennis EPS,Adrià Mateo, que es va imposar en la final per un marcador ajustat de 5-7, 6-7 (4-10 al tiebreak).